Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Produkter til sikkerhedsudstyr og brandmateriale

BN Produkter producerer en bred vifte af produkter, som bruges til at opbevare sikkerhedsudstyr. Produkterne som BN Produkter udvikler, er lavet i den højeste kvalitet for at leve op til sikkerhedskravene, der stilles.

De produkter vi producerer, der bliver brugt til sikkerhedsudstyr er:

  • Brandskabe
  • Redningsposte
  • Skabe til redningsveste
  • Båreskab

Alle produkter kan produceres efter kundens specifikationer og ønsker. Kontakt os for at høre mere.

Brandskabe i glasfiber

Nogle af de produkter BN Produkter producerer er brandskabe i glasfiber til opbevaring af brandslukningsudstyr, sikkerhedsudstyr eller noget helt andet. Skabene bliver typisk brugt i skibe, vindmøller eller på boreplatforme.

Vi kan producere disse brandskabe i mange forskellige størrelser og farver, afhængigt af dit behov.

Glasfiber er meget hårdfør samt sø bestandig, og det er derfor perfekt at anvende inden for offshore, da det kan holde til de skiftende vejrforhold på havet. Alle brandskabe er monteret med syrebestandige hængsler og låsebeslag.

Har du spørgsmål til de brandskabe, som vi producerer, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 52 50 19 04 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Redningspost

En redningspost er et vigtigt element for at øge sikkerheden på stranden og på havet.

BN Produkter har leveret redningsposter i glasfiber til diverse strande i hele Danmark. Redningsposten er lavet i glasfiber og har en lav vægt, som gør den nem at flytte på.

Redningsposten er produceret i en hårdfør kvalitet, der gør, at den kan holde til de vejrforhold, som oftest findes ved kysterne.

Redningsposterne er velegnet til strande, søer eller offshore.

Er du interesseret i at vide mere om redningsposter, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på spørgsmål og vejleder dig ved køb af redningsposter.

Skab til redningsveste

BN Produkter producerer skræddersyede skabe af glasfiber som bruges i skibe og Offshore.

Disse skabe er specielt designet til opbevaring af redningsveste, overlevelsesdragter eller andet sikkerhedsudstyr, men de kan selvfølgelig også anvendes til mange andre formål.

Vores glasfiberskabe bliver valgt, fordi de er syrebestandige og robuste. Dette gør, at de kan holde til de hårde vejrforhold på havet.

Skabene kan produceres i mange forskellige størrelser, former og farver, så de passer præcis i det skib, hvor de skal placeres.

Har du specielle ønsker til lignende produkter, så kontakt vor kundeservice på telefon 52 50 19 04 eller udfyld kontaktformularen.

Båreskab

BN Produkter producerer båreskabe i glasfiber til opbevaring af redningsbårer. Redningsbåren er udført i glasfiber, hvilket reducerer vægten, og gør den nemmere at transportere. Da båreskabet er produceret i glasfiber, giver det også en øget styrke, og gør den nemmere at rengøre.

I skabet er der plads til en båre samt båretæpper og evt. andet førstehjælpsudstyr.

Mål: 225 X 72 cm. Vægt: 40 kg

Båreskabene produceret af BN Produkter bliver leveret uden redningsbåre.

Er du interesseret i at vide mere om vores båreskabe, så er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 52 50 19 04 eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi hjælper gerne med vejledning til valg af produkter.

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken