Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Referencer


”Vi har anvendt BN Produkter flere gange, og vi har hver gang været yderst tilfredse med deres arbejde. De leverer en god service og behandler deres kunder godt”


Willy Jensen
Inspektør, DAB-Værebro Park


”Vi køber glasfiber minicontainere hos BN Produkter. Deres produkter er altid i en god kvalitet og er meget holdbare. Bose er meget fleksibel, og tilrettelægger gerne sit arbejde efter kundens ønsker”


Erik Lunde
Direktør, Lunde Vognmandsforretning APS


”Vores boligorganisation har flere gange købt specialdesignede helstøbte bordplader i glasfiber hos BN Produkter. Deres produkter er holdbare og rengøringsvenlige. Vi er meget tilfredse”


Jan Poulsen
Ejendomsleder, KAB Avedøre Boligselskab


”De leverer en super service! De har lavet flere specialdesignede bordplader med vaske og en vindueskarm til mig, og der har aldrig været en finger at sætte på deres arbejde!”


Eva Windt
Servicerådgiver, Care Popint Horsens ApS


”Vi har brugt BN Produkter siden 2002 til badeværelsesmøbler med integrerede vaske. De leverer altid produkterne til den aftalte tid og de er i en god kvalitet.””Alle baderum er små, og badsættet udsættes derfor for meget fugt. Vi har siden 2013 renoveret ca. 110 badeværelser hvor vi har leveret NewLine badsæt til Bolig Næstved. Vi var til 5 års gennemgang i marts 2018, hvor der ingen fejl var at bemærke, på hverken badskabe eller badvask. Der var dog et par ting vedr. lys, som var blevet udbedret i løbet af perioden. Dette beviser at NewLine er det helt rigtige badsæt til fugtige rum.”


Michael Grebart
Direktør, Emil Hansen & Søn


”BN Produkter har produceret flere forskellige produkter til os, og de har altid leveret til den aftalte tid og pris. Vi anbefaler dem med glæde til andre!”


Ove Ahlgreen
Direktør, Midtjysk Akva ApS


”Vi bruger BN Produkter til reparationer og vedligeholdelse, og vi er meget tilfredse med deres arbejde. De er yderst fleksible og leverer et arbejde i en høj kvalitet”


Jan Køpke Rohdemejer
Direktør, A/S HAI Horsens


”BN produkter har de sidste 10 år leveret glasfiber bordplader til Torring A/S. Bordpladerne leveres til svømmehaller i hele Skandinavien og har en speciel udviklet indstøbt babyvask. Bordpladerne har vist sig særdeles holdbare og kunderne er glade for den lette rengøring samt minimale vedligeholdelse. BN produkter har altid vist stor interesse overfor udvikling af nye produkter og overholdt deres leveringstid.”


Jens A. Jensen
Projektchef, Torring A/S