Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Bordplader til omklædning og bad

BN Produkter producerer vaske og bordplader i Corrilit til omklædning og bademiljø. Det kan fx være til campingpladser, svømmehaller, fitness, spa ressort eller idrætscentre.

Vores vaske kan laves i specielle og unikke designs, så de passer til netop det look, der ønskes til omklædning og bad. Har du konkrete ønsker eller specifikationer til et produkt, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan, i et tæt samarbejde med dig, designe og udvikle et helt nyt og stilrent design, der passer i stilen til det eksisterende omklædningsrum.

Håndvaske findes i utrolig mange designs og størrelser, og det er med valget af håndvaske og vandhaner, du definerer stilen på et badeværelse eller i et omklædningsrum. På billederne nedenfor kan du se eksempler på dette bl.a. fra Himmerland Golf og Spa Ressort.

En vask fra BN Produkter er lavet i Corrilit, som sikrer god kvalitet. Som et plus er den meget rengøringsvenlig og holdbar, hvilket vi ved er nødvendigt i omklædningsrum og på badeværelser.

Fordele ved at købe hos BN Produkter

Når du køber bordplader eller vaske til omklædningsrum eller bademiljø, kan du være sikker på, at det produkt du får lever op til dine forventninger. Nogle af fordelene ved at købe bordplader hos BN Produkter er:

  • Lav vægt & stor styrke
  • Nemt at rengøre
  • Stort udvalg af farver
  • Skræddersyede løsninger
  • Kan leveres med eller uden vask

Har du yderligere spørgsmål til produkter til omklædning og bad, er du velkommen til at kontakte os på
telefonnummer 52 50 19 04 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken