Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Om BN Produkter

BN produkter er en familieejet virksomhed, som siden 1982 har produceret glasfiber produkter til kommuner, amter, boligforeninger, institutioner og sygehuse. Vi sælger også til private.

I starten blev der fokuseret på produkter til autobranchen, renovation og genbrug, og senere kom der en stor produktion inden for glasfiber og bordplader til køkken, bad og laboratorie industrien. Herunder blev der produceret helstøbte vaskeborde i kunstmarmor og integrerede køkkenbordplader uden samlinger - den såkaldte Correlit bordplade.

Vi fokuserer i dag på produktion, udvikling og salg af skræddersyede "Corrilit" bordplader, vaske til køkken og bad samt produkter til institutioner og laboratorier. Alle vores produkter sælges direkte både til private og erhverv.

Inden for de sidste år, har vi samtidig udviklet skræddersyet komplette Corrilit vægge med indstøbt isolering og el til bl.a. svømmehaller, idrætscentre og fitness- og motionscentre. Vor seneste udvikling kommer som isolerede beklædningsplader til f.eks. huse. Disse kan anvendes både ude og inde.

Corrilit produktet er kendetegnet ved en helt unik styrke, idet det oprindeligt er udviklet til professionelle køkkener og laboratorier mm. Produkterne er siden 2010 testet til køkkener via store leverancer til sygehuse, boligforeninger og andre nybyggerier.

I 2014 opnåede vi patent PR177789 på vores Corrilit produkter, samt fik kvalitetstesten SEFA 8 fra Teknologisk Institut i Aarhus godkendt.

BN Produkter vil gerne være kendetegnet som en troværdig samarbejdspartner, der vil vækst og udvikling gennem mennesker og holdninger, alt sammen bakket op af et unikt produkt.


Bose

Direktør Bose Nielsen

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken