NewLine - Badsæt med 10 års fugt garanti

BN Produkter har udviklet en produktserie kaldet NewLine, som er et Corrilit produkt. NewLine er et samlet badsæt med corrilit vask/bordplade, samt skabe af kompaktlaminat. Denne sammensætning gør at NewLine er ekstrem velegnet til vådrum, da både bordplade samt skabe tåler vand. NewLine er utrolig nem at vedligeholde og rengøre, og tåler endda at blive højtryksrenset.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på telefon  52 50 19 04

NewLine Produktbeskrivelse NewLine
Referencer
Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Denne NewLine serie er ekstrem velegnet til Boligforeninger, da badrum i lejlighederne ofte er små, hvilket gør at badsættet ofte er meget udsat for vand. Skabene til NewLine har i mere end 10 år været brugt i svømmehaller, fitness centre, sygehuse, medicinalindustrien og boligforeninger uden reklamationer pga. fugt. Derfor gives der 10 års fugt garanti på produktet Sættet kan sammensættes præcis som I ønsker, og giver derved mulighed for at designe jeres eget helt unikke badeværelse.
Kontakt BN Produkter og få et godt tilbud her.

Se flere billeder

Firmainfo

BN Produkter har fokus på god rådgivning og produkter i god kvalitet. Vi kan skræddersy produkterne så de passer til dit projekt. Vi ved BN har også fokus på miljøet og arbejder ud fra FN’s 17 verdensmål. Desuden tænker vi også på arbejdsmiljøet, dette gælder både det interne og eksterne. Vi har derfor også haft den grønne smiley fra arbejdstilsynet siden 2011. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Corrilit (Patent nr.: PR177789)

BN Produkter producere Corrilit bordplader og vaske

Fordelene er:

Månedens tilbud

Bordplader i Corrilit

Bordplader med lav vægt og nemme at flytte. Tåler at stå placeret udendørs hele året. Særligt velegnede som f.eks. caféborde.