Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Litebau

BN Produkter har udviklet en produktserie kaldet LiteBau, som er et Corrilit produkt. Produktet er yderst holdbart, og det kan bruges både indendørs og udendørs. Det kan produceres i mange forskellige varianter alt efter, hvilket behov, kunden har.

Det kan fx være udhæng, stær, vægge, bænke, plankeværk, facadebeklædning eller hele konstruktioner til huse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Litebau er et specielt isolerende materiale til nybyggeri og renovering lavet i glasfiber. Denne isolering giver næsten dobbelt isolering i forhold til andre isolerende produkter.

Med et LiteBau produkt får du følgende fordele:

  • Unikt produkt
  • Unik montage og vedligeholdelse
  • Unik æstetik

Unikt produkt: LiteBau tilfører byggeriet en større industrialisering ved at hele LiteBau sandwich-konstruktionen er færdigproduceret fra fabrikken.  Således er den samlede monterede løsning billigere end andre former for isolering og byggeelementer.

Unik montage og vedligehold: LiteBau facademontage er markant enklere og hurtigere end for andre løsninger til efterisolering, hvor næsten alle kender det hårde arbejde med f.eks. Rockwool og Glass wool.

LiteBau standard sandwichelementer behøver ikke nogen isolering og kan skrues direkte på den eksisterende facade. LiteBau elementerne er vedligeholdelsesfrie, og de er dermed ikke modtagelig for skimmelsvamp.

Unik æstetik: LiteBau facadeelementernes overflade kan udføres med forskellige indfarvninger og overfladestrukturer f.eks. glat, pudset, træstruktur m.m. og kan formgives efter ønske.

Dette giver arkitekter og bygherrer uanede muligheder for udformning af facader.

Har du spørgsmål til LiteBau, eller ønsker du rådgivning ved køb af LiteBau produkter? Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 52 50 19 04 eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Du kan finde mere information om LiteBau her:

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken