Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Hvad er Corrilit?

Hvis du ønsker en vask eller bordplade, der er lavet i glasfiber til dit køkken eller badeværelse, er Corrilit et oplagt valg. Corrilit er et glasfiber produkt, der kan anvendes til produktion af bordplader og vaske. Produkterne har en helt lukket overflade, der gør dem meget modstandsdygtige over for bakterier samt meget rengøringsvenlig. De er derfor også levnedsmiddelgodkendte.

Kontakt os på telefon 52 50 19 04, hvis du ønsker at høre mere om vores bordplader og vaske i glasfiber til køkkener og badeværelser.

Se vores farveprøver Se vores Vaskemodeller

Corrilit bordplader

Corrilit bordplader i glasfiber til din bolig kan produceres med eller uden en fuldintegreret vask i samme farve som bordpladen. Bordpladerne kan i de fleste tilfælde laves uden samlinger. Ved større opgaver er der mulighed for at få en specialuddannet fagmand til at samle det på stedet med en næsten usynlig samling. Produkterne kan skræddersyes, så de passer til ethvert formål.

100 % håndlavet bordplader

Da det er et 100 % håndlavet produkt, kan der forekomme naturlige nuanceforskelle i farverne. Bordpladerne får altid et beskyttende lag voksbehandling, hvilket kan dufte i en kort periode efterfølgende. Undgå at skære direkte i bordpladen, da dette kan lave mindre ridser i Corrilit. Blanke overflader er mere modtagelige overfor ridser end silke matte, og ved blanke flader kan der forekomme ’flimmer’ i overfladen. OBS! Alting ses lettere på en mørk bordplade.

Corrilit vaske

Corrilit vaske i glasfiber til køkkener og badeværelser er fuldintegreret i bordpladen. Det vil sige, at der ingen samlinger er omkring vasken. Vi tilbyder vaskekupler i følgende størrelser i indvendige mål:

  • 20x40x18 cm min. 30 cm skab
  • 30x40x18 cm min. 40 cm skab
  • 40x40x18 cm min. 50 cm skab
  • 50x40x18 cm min. 60 cm skab
  • 55x40x19 cm min. 70 cm skab

Den daglige rengøring

Det er vigtigt at være opmærksom på, om overfladen på vasken eller bordpladen er mat eller blank. Hvis overfladen er mat, kan der anvendes en mild skurecreme eller en skuresvamp til rengøringen. Hvis overfladen derimod er blank, er det vigtigt, at der ikke anvendes skuremiddel, da det ødelægger glansen. Udover skuremiddel tåler overfladen alle former for rengøringsmidler. Fortyndet klorin 1/10 kan fjerne evt. misfarvninger i vasken som te, kaffe og rødbede. Som ekstra pleje skal man vokse sine produkter 3-4 gange årligt.

Beskrivelse af materialet

Materialet Corrilit er produceret i 2/3 komposit og 1/3 mineraler/fiber. Der findes ingen træ i Corrilit, og materialet kan derfor anvendes både inde og ude. Corrilit tåler både frost og direkte sollys. Farven kan dog ændre sig lidt over tid. Vores standard på bordplader er lige eller postformede kanter i en tykkelse på 20, 30 eller 40mm. Corrilit produkter i glasfiber til boligen kan produceres i et utal af farver både i blank eller silkemat.

Tolerance

Længde: +/- 3 mm.

Dybde: +/- 2 mm.

Tykkelse: +/- 2 mm.

Varme

Hvis du har købt en vask af glasfiber til din bolig, skal du ALTID huske at åbne for den varme hane inden, der hældes kogende vand i vasken. Gøres dette ikke, kan der forekomme revner i vasken. Benyt altid afsætningsmuligheder i form af bordskåner eller lignende, idet gryder, stegepander m.m. kan overstige varmegrænsen og derved lave mærker på bordpladen.

Er uheldet ude

Hvis din Corrilit bordplade/vask beskadiges af et tungt eller spidst objekt således, at overfladen brydes eller skades, kan dette repareres af en Corrilit montør, så det næsten ikke kan ses. Kontakt os gerne, hvis uheldet har været ude.

Ønsker du yderligere oplysninger om Corrilit?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 52 50 19 04 eller via vores kontaktformular. Vi står klar til at tage imod din henvendelse, og vi fortæller dig gerne mere om, hvilke fordele der er ved at vælge produkter i Corrilit til dit køkken og bad. Efter at du har købt en bordplade i Corrilit kan du læse mere her.

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask
zoom Corrilit Vask

se vores forskellige vaskemodeller her