Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Bordplader i glasfiber

BN Produkter producerer corrilit bordplader, som kan bruges til forskellige formål. Bordpladerne er speciallavet i den ønskede størrelse, og de kan bl.a. bruges til et skrivebord til kontoret eller værelset.

En anden mulighed er en ny bordplade til sofabordet, køkkenbordet eller måske et nyt spisebord. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ønsker du ny bordplade til dit gamle bord, eller ønsker du et specielt lavet skrivebord, så er det ingen problem.

Vi laver bordpladen som du ønsker det, også på specialmål. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller
ring på 52 50 19 04. Vi hjælper og rådgiver dig med at få et skræddersyet produkt, som passer til dine behov.

Cafeborde

BN Produkter leverer individuelt tilpassede løsninger til vores kunder. Cafebordene er unikke borde eller serieproducerede, og de fås i alle størrelser, farver og modeller.

Bordplade og bordben kan kombineres, og vi kan i fællesskab sammensætte dit helt eget cafe bord. Måske har du allerede nogle gamle cafeborde, som trænger til en ny bordplade? Hvis dette er tilfældet, kan en Corrilit bordplade være løsningen.

Bordpladerne er attraktive bordplader, der er lavet i Corrilit. De er af den bedste kvalitet og tåler at stå ude i alt slags vejr.

Vi ved, at cafeborde ofte skal flyttes, pakkes ind og ud. Derfor er Corrilit bordpladen det perfekte valg, da vægten af bordeplader lavet i Corrilit er væsentligt lavere end bordplader produceret i andre materialer.

En Corrilit bordplade vejer ikke ret meget, og giver derfor cafe bordene en lav vægt, som gør det nemt af flytte rundt på. Desuden er de meget holdbare, robuste og modstands dygtige over for slag.

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken