Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Inspiration til køkkenbordplader

Søger du inspiration til en ny bordplade til dit køkken? Så kan du finde det hos BN Produkter. Der er mange forskellige overvejelser, når man skal vælge sin nye bordplade til sit køkken. Skal man vælge træ, laminat, planke, corian eller granit til bordpladen? Vi vil anbefale, at man vælger Corrilit, der er et glasfiber produkt, som er yderst holdbart og meget nem at vedligeholde.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for køkkenbordplader i dag på telefon 52 50 19 04.

Køkkenbordplader i Corrilit

Hvis du vælger en Corrilit bordplade til dit køkken, kan du vælge mellem mange forskellige modeller, farver og størrelser. Med Corrilit kan du få lige præcis det unikke look og design, som du ønsker til netop dit drømmekøkken. Havde du fx overvejet granit til din bordplade? Så kan du få et granit look. Vi har specialiseret os i unikke bordplader, og vi står klar til at rådgive dig i dit valg.

Køkkenbordplader med vaske og udskæringer

Vi laver køkkenbordplader med eller uden integreret vaske eller udskæringer til kogeplader. Vi kan også tilbyde en kogeø, hvis du er interesseret i det. Alt dette er helstøbt og lavet helt uden samlinger i en meget flot kvalitet. Hos BN Produkter kan alt lade sig gøre, ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi laver din køkkenbordplade lige, som du ønsker den.

Få et tilbud på en bordplade til dit køkken

Er du interesseret i at få godt tilbud på en bordplade, eller har du spørgsmål til vores Corrilit køkkenbordplader? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 52 50 19 04, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse. Du kan også kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller vores e-mail bn@bn-produkter.dk.

Se referenceliste over Køkken- og Badkunder her.

Kontakt os
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken
zoom køkken